Cazare Am Ring

Tarife de cazare:

Single 250 lei/noapte
Double 290 lei/noapte
Twin 290 lei/noapte
Suite 390 lei/noapteMic dejun 35 lei / persoană / zi.
Tarifele includ T.V.A. şi taxa locală.
Prânzul şi cina pot fi servite în cadrul restaurantului "Gothic" din incinta hotelului.
Pentru divertisment, hotelul vă oferă cafeneaua "Amber Café".

Ora la care se poate face check-in este 14:00.
Ora la care se poate face check-out este 12:00.
Plata: se poate efectua prin transfer bancar, cash la Recepţie sau cu cărţi de credit acceptate (VISA, MASTERCARD, MAESTRO). Plata se face în LEI.
Pentru grupuri şi evenimente speciale tarifele se pot negocia.

Toate cererile de rezervare primite şi garantate cu un card de credit şi confirmate de hotel vor fi automat considerate ca fiind asumate. Toate rezervările asumate sunt păstrate pentru sosiri târzii în cazul în care clientul a anunţat recepţia hotelului asupra acestei întârzieri. Clientul poate anula rezervarea, în scris, pe e-mail sau telefonic, doar mai devreme de 72 ore înaintea începerii sejurului şi astfel clientului nu i se va factura nici o penalizare. Dacă anularea nu se face în termen ( cu 72 ore înainte ) hotelul va factura clientului prima noapte de cazare în cazul în care rezervarea a fost facută pentru mai multe zile, celelalte nopţi rămase urmând a fi anulate sau 50% din tariful de cazare dacă rezervarea a fost făcută pentru o singură noapte. În cazul unei anulări sau neprezentări după ora 12.00, Hotelul va factura clientului prima noapte de cazare, iar nopţile rămase rezervate vor fi anulate. Dacă clientul anulează rezervarea după ora 12.00 şi aceasta a fost făcută pentru o singură noapte, hotelul va factura o penalizare de 50% din tariful de cazare.

Puteţi face rezervări completând formularul alăturat sau direct prin trimiterea solicitării pe adresa de e-mail: contact@amringhotel.ro

Romana English Deutsch

Rezervă acum


Sibiu, Piaţa Mare, nr. 14 Regiunea: Transilvania tel: +40 269 20 64 99
      +40 724 08 28 44
fax: +40 269 24 99 88 e-mail: contactarondamringhotel.ro web: www.amringhotel.ro

Attention Required! | Cloudflare

One more step

Please complete the security check to access www.turistinfo.ro

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.